Social

Schimbul de experiență

Iniţierea acestui proiect a pornit de la nevoia studenţilor din Facultatea de Administraţie şi Afaceri de a se dezvolta și de a interacționa cu alte forme de învățământ și de predare, cu alte structuri academice și cu alte tipologii de oameni.

Proiectul are ca scop schimbul de bune practici dintre studenți, alături de o informare mai amănunțită, bazată pe experiențe proprii, cu privire la sistemul universitar din alt oraş.

Zilele porților deschise

Acest proiect vine în sprijinul elevilor aflați în clasele terminale de liceu, care s-au întrebat vreodată cum e să fii studentul unei facultăți cu profil economic? FAA își deschide porțile și te invită să descoperi tainele vieții de student. Activitățile noastre vor consta în prezentarea facultății, cursuri deschise și prezentarea asociației reprezentative.

Ziua Voluntarului

Obiective proiect:

  • Promovarea spiritului de voluntar și a valorilor voluntariatului în rândul studenților, prin organizarea unui flashmob
  • Contribuţia la construirea imaginii ASAA

Principalele rezultate:

  • În urma acestui proiect, ASAA a devenit mult mai cunoscută în rândul studenților
  • Voluntarii au devenit mai uniți si au conștientizat mai bine rolul lor în asociație

Proiectul caritabil “Santa for a day!”

ASAA încearcă, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, să aducă în sufletele unor oameni mai puțin norocoși, un strop de lumină, prin organizarea unei petreceri în cadrul căreia au loc licitații și spectacole de muzica și dans, ce au ca scop strângerea de fonduri pentru un anumit caz social.