Voluntarul lunii

Ștefan Mihaela

Titulul de „Voluntaru lunii octombrie” i se acorda Mihaelei Ștefan, prin dedicare și foarte multă muncă, voluntarul lunii a reușit să ducă la capăt mai multe proiecte în prima lună a anului universitar. Noi sperăm să rămâi la fel de motivată pe viitor.

Lili Cazacu

În luna septembrie, titlul de „Voluntarul lunii” revine Lilianei Cazacu, arătând astfel dedicarea și consecvența cu care aceasta se implică în organizarea proiectelor ASAA. Noi o felicităm și sperăm să fie mereu alături de noi.

Andreea Nițu

Cel mai implicat om al verii este Andreea Nițu, căreia îi mulțumim pentru dedicare, munca depusă și implicarea neconditionată.
Sperăm să rămâi mereu la fel de motivată, să ajungi prin muncă la cea mai bună variantă a ta și să reușești să ajungi mereu acolo unde îți propui.
Echipa ASAA îți mulțumește pentru efortul depus până acum!

Mihai Țăvârlău

Titlul de ”Voluntarul Anului” îi aparține în acest an dedicatului, perseverentului și dragului nostru prieten Mihai Țâvârlău.
Asaa îți mulțumește pentru munca depusă pe parcursul întregului an și pentru amprenta pe care ți-ai pus-o asupra parcursului ascendent al tuturor activităților.
Sperăm să rămâi același om plin de viață și loial, să nu îți pierzi niciodata motivația și dragostea față de voluntariat!

Lili Cazacu

Lili cazacu a primit titlul de „Voluntarul lunii mai” pentru implicarea sa în activitățile derulate în această perioadă și nu numai.

Noi îi mulțumim pentru ajutorul acordat, pentru implicarea și dedicarea de care a dat dovadă și îi dorim multă putere de muncă în cadrul proiectelor viitoare.

 

Violeta Boancă

Violeta Boancă a primit titlul de „Voluntarul lunii aprilie”ca urmare a implicării sale în organizarea activităților și a devotamentului său față de asociație.

Echipa o felicită pentru parcursul său ascendent în cadrul asociației, îi mulțumește pentru ajutorul acordat de fiecare dată și îi dorește tot mai multe realizări.

Mihaela Ștefan

Mihaela Ștefan a primit titlul de „Voluntarul lunii martie” datorită faptului că s-a implicat în organizarea activităților și a acordat ajutorul său fiecărui voluntar din echipă.

Îi mulțumim pentru dedicarea de care a dat dovadă, de faptul că este mereu dornică să ajute și îi urăm mult succes în proiectele viitoare!

Nicoleta Iancu

Titlul de „Voluntarul lunii februarie” este oferit Nicoletei Iancu, un membru mereu energic, optimist și dornic de implicare.

Îți mulțumim pentru întreaga activitate din cadrul proiectelor noastre și sperăm ca drumul tău să fie presărat de multe succese și să primești cel puțin atâtea zâmbete câte oferi.

Anca Bogdan

În ianuarie, echipa ASAA a acordat titlul de „Voluntarul lunii” Ancăi Bogdan, un membru care și-a arătat întotdeauna disponibilitatea de a se implica în proiectele asociației.

Ne bucurăm că ne putem baza oricând pe ajutorul ei și apreciem efortul pe care îl depune mereu cu plăcere în activitatea asociației. Îi urăm un an cât mai productiv în echipa ASAA.