Voluntarul lunii

Victor Cană

În orice echipă există oameni care, prin creativitatea și prin noutatea cu care vin, reușesc să aducă un plus de valoare și să îi motiveze pe ceilalți la activitate.

Victor a obținut în noiembrie titlul de „Voluntarul lunii” pentru determinarea de care a dat dovadă, dar și pentru dorința evidentă de a contribui la povestea ASAA. Echipa îi mulțumește și îi dorește un parcurs ascendent în care să descopere frumusețea voluntariatului.

Roxana Gurea

Titlul de „Voluntarul lunii octombrie” revine Roxanei, o persoană orientată spre succes, care aduce un plus de valoare activității întreprinse și care oferă un exemplu pozitiv celorlalți voluntari ori de câte ori are ocazia.

Noi îi mulțumim pentru empatia aratată față de ceilalți voluntari și pentru seriozitatea cu care tratează aspectele importante în activitatea noastră și sperăm totodată să consolideze în continuare ceea ce au construit cu devotament generațiile trecute.

Tudor Matei

Cu toții știm că o echipă formată din oameni motivați este o echipă puternică! De aceea, noi ne mândrim cu oamenii care aduc câte o cărămidă la construcția ASAA.

„Voluntarul verii”, Matei Tudor, aduce zâmbete pe chipurile voluntarilor și nu ezită să își acorde ajutorul oricând este nevoie, iar pentru asta, echipa ASAA îi mulțumește și îi dorește să fie mereu așa entuziast  și apropiat celor din jur.

Andreea Nițu

Titlul de „Voluntarul anului” îi revine Andreei Nițu, un voluntar inspirat, care a demonstrat prin implicare continuă că spiritul ASAA-ist trebuie consolidat în timp, prin muncă susținută și devotament.

Echipa îi mulțumește pentru altruismul arătat și pentru munca depusă în încercarea de a face din comunitatea în care îsi desfășoară activitatea un loc mai bun.

 Francesca Stoica

Luna mai a adus un nou voluntar implicat: Francesca Stoica. Firea ei competitivă și dornică de afirmare a făcut ca, în această perioadă, marea familie ASAA să-i acorde titulatura de „Voluntarul lunii”, meritată pe deplin pentru munca și efortul depus. Felicitări, Francesca!

Matei Tudor

Sunt oameni care definesc prin prezența lor starea de bucurie ce ar trebui să existe în inima fiecărui voluntar, iar ASAA este mândră să aibă în familia ei o persoană cu  un entuziasm atât de pregnant în activitatea ce o desfășoară.

Titlul de „Voluntarul lunii aprilie” îi revine lui Matei Tudor, căruia îi mulțumim pentru pozitivismul și disponibilitatea arătată de a contribui la creșterea frumoasei familii ASAA.

Gurea Roxana-Maria

În luna martie titlul de „Voluntarul lunii” îi revine Roxanei, o persoană carismatică și dornică să ofere un gând bun tuturor persoanelor din jurul ei.
Familia ASAA îți mulțumește pentru toată dedicarea de care ai dat dovadă și îți dorim să rămâi la fel de implicată și pe viitor.

Păunescu Șerban Tobias

Suntem mândri să îl numim pe Păunescu Șerban Tobias „Voluntarul lunii februarie„!
Tobias s-a remarcat în cadrul asociației prin energia sa pozitivă și prin dorința de implicare.
Mulțumim că ești alături de noi și îți dorim să rămâi la fel de săritor și motivat pe tot parcursul tău în asociație!

Cîrstoiu Ana Maria

„Voluntarul lunii ianuarie”, Ana-Maria Cîrstoiu, ne-a demonstrat în această perioadă că lucrurile făcute cu pasiune ne pot depăși așteptările.

Așadar, sperăm ca și de acum înainte să-ți depășești limitele și să ajungi mereu acolo unde îți propui.

Zafiu Cosmin

Cosmin Zafiu s-a remarcat în luna decembrie prin implicarea sa în cadrul proiectelor ASAA.Prin urmare îi acordăm cu bucurie titlul de „Voluntarul lunii decembrie”.

Noi sperăm ca și de acum să-ți păstrezi motivația și să te dedici lucrurilor cu adevărat importante.

Nicolau Dragoș

Voluntarul lunii noiembrie este Dragoș, care s-a identificat rapid cu valorile ASAA și care și-a arătat mereu disponibilitatea de a munci pentru ca scopurile asociației să fie atinse.
Noi îi dorim multă putere de muncă în continuare și sperăm să își găsească mereu motivația în rezultatele efortului pe care îl depune.

Ștefan Mihaela

Titulul de „Voluntaru lunii octombrie” i se acorda Mihaelei Ștefan, prin dedicare și foarte multă muncă, voluntarul lunii a reușit să ducă la capăt mai multe proiecte în prima lună a anului universitar. Noi sperăm să rămâi la fel de motivată pe viitor.

Lili Cazacu

În luna septembrie, titlul de „Voluntarul lunii” revine Lilianei Cazacu, arătând astfel dedicarea și consecvența cu care aceasta se implică în organizarea proiectelor ASAA. Noi o felicităm și sperăm să fie mereu alături de noi.

Andreea Nițu

Cel mai implicat om al verii este Andreea Nițu, căreia îi mulțumim pentru dedicare, munca depusă și implicarea neconditionată.
Sperăm să rămâi mereu la fel de motivată, să ajungi prin muncă la cea mai bună variantă a ta și să reușești să ajungi mereu acolo unde îți propui.
Echipa ASAA îți mulțumește pentru efortul depus până acum!

Mihai Țăvârlău

Titlul de ”Voluntarul Anului” îi aparține în acest an dedicatului, perseverentului și dragului nostru prieten Mihai Țâvârlău.
Asaa îți mulțumește pentru munca depusă pe parcursul întregului an și pentru amprenta pe care ți-ai pus-o asupra parcursului ascendent al tuturor activităților.
Sperăm să rămâi același om plin de viață și loial, să nu îți pierzi niciodata motivația și dragostea față de voluntariat!

Lili Cazacu

Lili cazacu a primit titlul de „Voluntarul lunii mai” pentru implicarea sa în activitățile derulate în această perioadă și nu numai.

Noi îi mulțumim pentru ajutorul acordat, pentru implicarea și dedicarea de care a dat dovadă și îi dorim multă putere de muncă în cadrul proiectelor viitoare.

 

Violeta Boancă

Violeta Boancă a primit titlul de „Voluntarul lunii aprilie”ca urmare a implicării sale în organizarea activităților și a devotamentului său față de asociație.

Echipa o felicită pentru parcursul său ascendent în cadrul asociației, îi mulțumește pentru ajutorul acordat de fiecare dată și îi dorește tot mai multe realizări.

Mihaela Ștefan

Mihaela Ștefan a primit titlul de „Voluntarul lunii martie” datorită faptului că s-a implicat în organizarea activităților și a acordat ajutorul său fiecărui voluntar din echipă.

Îi mulțumim pentru dedicarea de care a dat dovadă, de faptul că este mereu dornică să ajute și îi urăm mult succes în proiectele viitoare!

Nicoleta Iancu

Titlul de „Voluntarul lunii februarie” este oferit Nicoletei Iancu, un membru mereu energic, optimist și dornic de implicare.

Îți mulțumim pentru întreaga activitate din cadrul proiectelor noastre și sperăm ca drumul tău să fie presărat de multe succese și să primești cel puțin atâtea zâmbete câte oferi.

Anca Bogdan

În ianuarie, echipa ASAA a acordat titlul de „Voluntarul lunii” Ancăi Bogdan, un membru care și-a arătat întotdeauna disponibilitatea de a se implica în proiectele asociației.

Ne bucurăm că ne putem baza oricând pe ajutorul ei și apreciem efortul pe care îl depune mereu cu plăcere în activitatea asociației. Îi urăm un an cât mai productiv în echipa ASAA.